Cubase

Cubase-Main
29
nov
€ 300,00 € 275,00

Cubase is een zeer professioneel software pakket voor het opnemen, maken en bewerken van alle muziekgenres. Je kan er oneindig veel kanten mee uit. Tijdens de cursus ga jij aan de slag met de effecten, instrumenten, drums en sounds die standaard in het pakket bijgeleverd worden. Hierdoor verkrijg je inzichten in de uitgebreide mogelijkheden om snel aan de slag te gaan in jouw eigen studio en leer je de vele creatieve functies van Cubase begrijpen en toepassen.

Na het volgen van de cursus Cubase 10 kan jij op een succesvolle manier  aan de slag met het opnemen, maken en bewerken van je muziek. En ben jij klaar voor de volgende stap in jouw muzikale carrière!!

Voor wie ?

De cursus Cubase 10 is geschikt voor beginners en gevorderden.

Muzikanten, deejays, producers en professionals die een sterke interesse hebben in het opnemen van muziek en de mogelijkheden van Cubase 10 willen ontdekken.

Studieduur

avondcursus, 8 lessen van 2,5 uur

Zowel in theorie als in de praktijk

Deze cursus omvat zowel de theorie als de praktijk. Enerzijds ga je doelgericht kennis ontwikkelen en  anderzijds ga je leren hoe je deze kennis kan toepassen in de praktijk. Uiteindelijk zal jij  alle aspecten beheersen  om te starten en aan de slag te gaan als producer, composer of het programma gebruiken als muzikant.

Eerst wordt de basis van de software besproken. Aansluitend leer jij hoe je de functies van  Cubase in praktijksituaties op een creatieve manier  kan gebruiken . Gedurende heel de cursus houdt de docent steeds rekening met jouw persoonlijke situatie en ambitie.

Begeleiding

De cursus wordt gegeven in groepen van maximum 8 personen. Jij  kunt dus steeds rekenen op maximale persoonlijke aandacht van de professionele docent. Je krijgt dus theoretische uitleg

van een professional die dagdagelijks in het vak staat en die je met raad en daad bijstaat wanneer je praktijkgericht aan de slag gaat.

Verder ontvang je  ook lesmateriaal als ondersteuning van de theorie en praktijklessen.

De beste klassikale cursus!!

Na afronding van deze cursus ben je Cubase 10  volledig de baas en heb je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het producen en mixen van muziek. Wil je na afloop van deze cursus verder studeren dan hebben wij nog verschillende andere mogelijkheden voor je.

Apparatuur

Een eigen computer waarop de Cubase 10 software is geïnstalleerd is  essentieel om de opleiding op een goede manier te kunnen volgen.

Wanneer

In het voorjaar van 2020 organiseren  we op diverse locaties in Vlaanderen open info dagen. Meer info vind je in de agenda op onze site!!

Waar

De cursussen gaan door in Limburg: Ham, Koersel en Hasselt

Antwerpen: Geel en Herentals

Cursus inhoud

Duur: 8 weken

Cursusinhoud is leeg

Docent

0.0

0 rating

5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
€ 300,00 € 275,00