Vocal coaching

Wil je werken aan je zangtechniek? Zing je graag en wil je jouw stem ontwikkelen? Wil je een song leren zingen? Moeite met hoge noten? Leer je stem op de juiste manier gebruiken!

Als coach, vindt Jay Kupers het fantastisch om haar kennis te delen en vocalisten, bedrijfsmanagers en andere professionals, naar een hoger niveau te tillen. Techniek en theorie zijn daarbij mooie hulpmiddelen, maar het beste presteer je, als je je goed voelt. De hulpmiddelen zijn voornamelijk tools van de performance als zingen en zijn ondergeschikt aan houding, passie, emotie en uitstraling.

De studio van Amusica biedt daarom ook een veilige en stimulerende leeromgeving als het over stem- en zangcoaching gaat. De belangrijkste voorwaarde om jou te leren hoe jij jouw stem op een goede manier kan gebruiken, is een omgeving waarin jij je vrij voelt, zodat je durft te onderzoeken en te experimenteren. Belangrijk is dat er een informele sfeer is en dat er vanuit een positieve houding met respect voor ieders muzikaliteit rekening gehouden wordt. We werken krachtgericht en de nadruk zal altijd liggen op wat goed gaat. Dus positieve feedback staat voorop!!

Met concrete hulpmiddelen, de nodige tools en oefeningen uit de moderne zang- én coachingmethodes kom je in beweging en kan je gericht je vocale doelen verwezenlijken. Complete Vocal Technique, een wetenschappelijk onderbouwde zangmethode vormt de rode draad van het zangtechnische aspect. Jij kiest de song die je wil oefenen. Samen met Jay werk je aan songs, zangtechniek, ademhaling, articulatie, interpretatie, presentatie, stemhygiëne, … .