Tovenaar Jafir en Amina

Jafir en Amina nemen jullie mee naar de wereld van 1001 vol  oosterse magie en verwondering

Welkom in de wereld van tovenaar Jafir en zijn assistente Amina.
Ik ben al heel mijn leven gefascineerd in de wereld van het onbestaanbare en de kunst van het onmogelijke. Met heel veel inlevingsvermogen en de nodige dosis fantasie ben ik me met groot enthousiasme gaan verdiepen in de toverkunst van 1001 nacht die voor iedereen toegankelijk is en overal vertoond kan worden. Ik ben een tovenaar die met zijn oosterse verschijning en een fijn vloeiend verhaal het ijs breekt op uw evenement. We brengen een  magische vertoning  voor jong en oud en kunnen zowel gezamenlijk als apart geboekt worden. Tovenaar Jafir is perfect voor het aanvullen van een feestavond om de mensen te verwelkomen en om tijdens de maaltijd tussen de verschillende gangen door het gezelschap te vermaken. Ook mijn  assistente Amina kan meegevraagd worden om uw feestavond op te luisteren. Ook al uw babyborrels,  kinderfeestjes, communies, recepties, huwelijksfeesten, tuinfeesten of andere gelegenheden zijn wij er graag voor u om te zorgen dat het onvergetelijke belevenis wordt.