enthousiast

Amusica is een vzw die mensen de mogelijkheid wil geven om zowel sociaal als cultureel te groeien. Dit doen we door accommodaties aan te bieden en op regelmatige tijdstippen samenkomsten en activiteiten te organiseren.

Verder willen we artiesten ondersteunen en begeleiden in hun persoonlijke en artistieke ontwikkeling.

Maar dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we vrijwilligers voor nodig, mensen die bereid zijn hun schouders mee onder onze projecten te zetten.

 

Ook in onze vrijwilligerswerking willen we mensen kansen geven om een zinvolle tijdsbesteding te hebben, kansen creëren om te groeien in hun capaciteiten en hun talenten te ontwikkelen,  mensen te ontmoeten, vrienden te maken en op deze manier mee te bouwen aan de werking van onze vereniging.

Als organisatie willen wij natuurlijk steeds groeien en beter worden en kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken!

We bieden geen salaris aan, maar eventueel wel een vergoeding voor gemaakte onkosten of een vrijwilligersvergoeding en natuurlijk een leuke werksfeer. Regelmatig organiseren we bijeenkomsten voor medewerkers waar gezelligheid voorop staat.

 

Heb je tijd, zin en vooral veel enthousiasme? Neem dan zeker contact met ons op. Samen zoeken we hoe we jouw talenten, passie en energie kunnen inzetten!!