Logic Pro X

logic-pro-x-10-3-screenshot-1200×751
28
mei
€ 300,00 € 275,00

Logic Pro X is een zeer krachtig software pakket waarmee je alle soorten muziek kan maken op jouw Mac. Wanneer je best wat wil investeren, is Logic Pro X het beste! Hiermee bedoelen we dat de computer de basis vormt om muziek te maken. En hieraan wordt vaak het het grootste bedrag uit gegeven wanneer men wil starten met het produceren van muziek. Na het volgen van de cursus Logic Pro X  kan jij op een succesvolle manier  aan de slag met het opnemen, maken en bewerken van je muziek. En ben jij klaar voor de volgende stap in jouw muzikale carrière!!

Voor wie ?

De cursus Logic Pro X is geschikt voor beginners en gevorderden.

Muzikanten, deejays, producers en professionals die een sterke interesse hebben in het opnemen van muziek en de mogelijkheden van Logic Pro X willen ontdekken.

Studieduur

avondcursus, 8 lessen van 2,5 uur

Zowel in theorie als in de praktijk

Deze cursus omvat zowel de theorie als de praktijk. Enerzijds ga je doelgericht kennis ontwikkelen en  anderzijds ga je leren hoe je deze kennis kan toepassen in de praktijk. Uiteindelijk zal jij  alle aspecten beheersen  om te starten en aan de slag te gaan als producer, composer of het programma gebruiken als muzikant.

Eerst wordt de basis van de software besproken. Aansluitend leer jij hoe je de functies van  Cubase in praktijksituaties op een creatieve manier  kan gebruiken . Gedurende heel de cursus houdt de docent steeds rekening met jouw persoonlijke situatie en ambitie.

Begeleiding

De cursus wordt gegeven in groepen van maximum 8 personen. Jij  kunt dus steeds rekenen op maximale persoonlijke aandacht van de professionele docent. Je krijgt dus theoretische uitleg

van een professional die dagdagelijks in het vak staat en die je met raad en daad bijstaat wanneer je praktijkgericht aan de slag gaat.

Verder ontvang je  ook lesmateriaal als ondersteuning van de theorie en praktijklessen.

De beste klassikale cursus!!

Na afronding van deze cursus ben je Logic Pro X  volledig de baas en heb je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het producen en mixen van muziek. Wil je na afloop van deze cursus verder studeren dan hebben wij nog verschillende andere mogelijkheden voor je.

Apparatuur

Een eigen computer waarop de Logic Pro X software is geïnstalleerd is  essentieel om de opleiding op een goede manier te kunnen volgen.

Wanneer

In het najaar van 2021 organiseren  we op diverse locaties in Vlaanderen open info dagen. Meer info vind je in de agenda op onze site!!

Waar

De cursussen gaan voorlopig door in Limburg: Ham, Koersel en Hasselt

Antwerpen: Geel en Herentals

 

 

Cursus inhoud

Duur: 8 dagen

Cursusinhoud is leeg

Over de docent

Admin bar avatar Amusica

0.0

0 rating

5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
€ 300,00 € 275,00

Wanneer

In het voorjaar van 2020 organiseren  we op diverse locaties in Vlaanderen open info dagen. Meer info vind je in de agenda op onze site!!

Waar

De cursussen gaan door in Limburg: Ham, Koersel en Hasselt

Antwerpen: Geel en Herentals