Music Academy

Wil jij met muzieksoftware zoals Ableton Live 11,Garageband,Logic ProX of Cubase leren werken? Heb jij al ervaring met deze DAW’s maar loop je op bepaalde zaken vast?  Heb je de ambitie om het te maken als muziekproducer in de professionele audio- en muziekwereld?

Wil je meer weten over mixen, opnemen en muziekproductie? Amusica biedt je een compleet en uniek programma op maat aan in muziekproductie, studio en audiotechnologie!

Amusica geeft praktijkgerichte muziekopleidingen, workshops en cursussen. Al onze docenten zijn stuk voor stuk professioneel ervaren mensen die dagelijks in de praktijk van de muziekindustrie staan.  Vanuit hun enthousiasme zullen ze met veel plezier hun persoonlijke tips en tricks met jou delen. En je onderdompelen in de interessante wereld van elektronische muziekproductie, opname, mixen en het programmeren van synthesizers.

Het is voor onze docenten een genoegen om je wegwijs te maken in de meest interessante wereld van elektronische muziekproductie, opname, mixen en het programmeren van synthesizers. Of nemen ze je maar al te graag mee op pad door de ins en outs van software apparatuur zoals Ableton Live, Ableton Push en Logic Pro X.

We maken hiervoor gebruik van een unieke leerwijze die gebaseerd is op ervaring en plezier beleven in het produceren van muziek!!