Tovenaar Jafir

Tovenaar Jafir neemt u mee naar de wereld van 1001 nacht vol oosterse tovenarij en verwondering.

Mogelijke formules:

TafeltoverenTafeltoveren
Geschikt voor grote en kleine feesten, zowel in feestzalen als restaurants. Tovenaar Jafir gaat hier van tafel tot tafel. Dit is een compacte magische vertoning. Iedereen wordt actief betrokken bij de toverkunsten die hij van dichtbij vertoont. Onder uw neus vertoont hij de meest raadselachtige en met humor doorspekte tovenarijen. verbluffend en magisch. Het is een bijzondere originele manier om uw gasten te vermaken op uw feest.

 

Duur van de act
Dit is afhankelijk van het aantal gasten en de wensen van de organisator/klant.

 

Straat toveren
Deze vorm van toveren wordt vertoond op straat, buitenevenementen, festivals, braderijen, enz…

Hierbij trekt Jafir met zijn toverkar door de straten of verplaatst zich op het terrein, waar hij het publiek om zich heen zal weten te vermaken met zijn oosterse magie. De toeschouwers zullen allemaal betrokken zijn bij wat hij doet en wat hij te vertellen heeft en natuurlijk gaat dit gepaard met de nodige humor en lachwekkende opmerkingen.

 

Duur van de act
Afhankelijk van de wensen van de organisator. Dit kan volledig naar de behoefte van de organisator/klant aangepast worden.

 

Oosterse salon tovershow
Deze show is zowel voor kinderen als volwassenen. Hier tovert tovenaar Jafir vooral op kleinere familifeesten en evenementen. Dit is het ideale magische spektakel voor kleine groepen met een zittend publiek. Deze tovershow kan vertoond worden in uw living of garage, op café of in kleine feestzalen. Hier worden ook grotere tovenarijen vertoond dan bij tafeltoveren. Bij Oosters salon toveren is de afstand tussen het publiek en de goochelaar groter dan bij tafeltoveren maar toch is het publiek hier steeds betrokken bij de magie die Jafir vertoont.

 

Duur van de act
Afhankelijk van de wensen van de organisator. Dit kan volledig naar de behoefte van de organisator/klant aangepast worden.